Opetus

Alkeiskurssit

Aloita golf leppoisasti Lepaalla!

Alkeiskurssin tavoitteena on saada golfin pariin uusia harrastajia. Lepaalla järjestettäville alkeiskursseille ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset, jotka haluavat aloittaa golfin. Kurssille tarvitset mukaan vain iloista mieltä sekä urheilulliset varusteet. Mailat ja muut tarvittavat välineet saat meiltä. Halutessasi voit toki käyttää myös omia välineitä.

Kurssi suoritetaan yhtenä päivänä 5 tunnin mittaisena. Kurssin aikana käydään läpi golflyönnin perusteet, golfin säännöt sekä yleisesti lajiin kuuluvaa etikeittä. Käymme myös pelaamassa vähintään yhden väylän Lepaa Golfin kentällä ja samalla suoritamme Green Cardin.

Alkeiskurssin käytyäsi ja Green Card -suorituksen tehtyäsi voit välittömästi aloittaa uuden harrastuksesi liittymällä Lepaa Golfiin jäseneksi.


Alkeiskurssit Lepaalla 2024

Golfopettajana Mikael Ketonen

Alkeiskurssi
5 tunnin mittainen kurssi, sisältäen green card -suorituksen
110,- / henkilö
Green card -suoritus ilman kurssia 70,- / henkilö
Starttipaketti
Sis. alkeiskurssi, Lepaa Golf ry:n jäsenyys ja 5 kpl 9 reiän green feetä
180,-
alle 18-v 150,-

Kurssit järjestetään aina, mikäli vähintään 4 henkilöä osallistuu kursseille. Maksimimäärä 8 henkilöä per kurssi.

Kauden 2024 kurssiaikataulut löydät alta. Jatkokursseista ja peliopetuksesta löydät omat sivunsa Golfopetus-painikkeen alla.


Alkeiskurssien aikataulut alkukaudella 2024:

- Sunnuntai 2.6. klo 12:00 – 17:00 (toteutuu varmasti)
- Maanantai 10.6. klo 16:00 – 21:00

Kurssit alkavat Viinitilan kahviossa aloitusaikana.

Lisää kursseja järjestetään tarvittaessa. Kursseille voivat osallistua myös juniorit. Kysy myös omalle ryhmällesi räätälöitävää alkeiskurssia, mikäli nämä aikataulut eivät teille sovi!

Ilmoittautumiset kursseille:

Mikael Ketonen:
 050-3734337
 mikael@fungolf.fi

Lepaan Caddiemasterille:
 03-646 5277
 lepaa.caddiemaster@hamk.fi

 

Yhteistyökumppanit


Joukkuekilpailu kahdella kentällä. Aamupäivällä kierros (9 r.) Lepaalla, yhteislähtö klo 9. Iltapäivällä toinen kierros Hattula Golfilla yhteislähtönä klo 13. Kilpailumuoto 2 hengen tasoituksellinen scramble, tasoituskerroin 25% yhteenlasketusta tasoituksesta. Joukkueesta toisen pelaajan on oltava LeG tai HaG jäsen.

Kilpailu maksu 10 €/kenttä. Pelikierrokset seuran jäsenille (LeG tai HaG) jäsenhintaan. Tulokset julkistetaan illan aikana ja palkinnot noudettavissa Hattulasta seuraavasta päivästä (2.6.2024) alkaen.

Ilmoittautumiset Hattula Golfin kautta: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/60929 

 

 

 

 

'>