Opetus

Golfopetus Lepaalla

Golfopetusta Lepaalla – rennosti!

Lepaa Golfin golfopetustoimintaan tulee muutos, kun pitkään prona toiminut Nora Ahtola jää sivuun. Uutena Lepaa Golfin prona toimii jatkossa Mikael Ketonen, joka on vastikään valmistunut Golfliiton opinnoista golfopettajaksi.

Mikael on nykyaikainen opettaja, joka pystyy käyttämään apunaan niin perinteisiä golfopettajan työkaluja, kuin myös teknologiaa. Opetuksessa hyödynnetään muun muassa Trackman 4 -lyöntianalysaattoria.

Katso hinnasto


Lepaa on leppoisa ympäristö aloittaa golf!

Lepaan 9-reikäinen luonnonkaunis kenttä tilavine harjoitusalueineen ja Viinitiloineen on leppoisa ja kiireetön oppimisympäristö. Juuri oikea paikka sinulle, joka haluat aloittaa uuden terveellisen harrastuksen ja kokea golfpelin viehätyksen ilman suorituspaineita.

Myös kenttämme on aloittelijaystävällinen ja turvallinen, väylät eivät kulje vilkkaiden teiden tai kävelyreittien vieressä, ja väylillämme on hyvin tilaa hieman vinoon lentävillekin lyönneille.


Kursseja ja yritystilaisuuksia!

Lepaalla järjestetään Mikaelin vetämiä Alkeiskursseja ja Jatkokursseja heti toukokuun alusta lähtien. Jatkokurssit ovat osin seuramme Lepaa Golf ry:n subventoimia, niistä tulee seuran jäsenille erillinen tiedote ja ilmoittautumisohjeet.

Emme tietenkään halua unohtaa yrityksiä ja yhteisöjä. Olette tervetulleita tutustumaan golfharrastukseen ja lyömään palloja Lepaan harjoitusalueelle golfopettajan asiantuntevassa ohjauksessa. Hinnoitteluperuste ryhmille järjestettäville golfdemoille löytyy kohdasta Opetushinnastot.

Golfdemo -lajiesittely on monelle ensitreffit golfin kanssa. Nuo treffit johtavat yllättävän monella kestävään suhteeseen, uuteen harrastukseen, joka tuottaa iloa ja synnyttää uusia kontakteja.

 

Yhteistyökumppanit


 SHAPE  * MERGEFORMAT

 

 

 

 

'>