Opetus

Golfopetus Lepaalla

Kehity huippuopein Lepaalla - rennosti!

Lepaa Golfin golfopetustoiminnasta vastaa golfopro Nora Ahtola, joka on toiminut Lepaalla golfopettajana jo silloin kun siellä oli ainoastaan ykkösväylä olemassa. Hän on käynyt Golfliiton valmentajakoulutusohjelman ja suorittanut mm. ammattivalmentajan tutkinnon. Kausi 2023 on jo Noran 20. kausi ammattiopettajana, ja kauden aikana on luvassa kivoja pieniä yllätyksiä aiheen tiimoilta, kannattaa siis pysyä kuulolla!

Nora on tunnettu rentoilmeisestä ja mutkattomasta opetustyylistään ja toimi pitkään myös Aulangon golfklubilla opettajana sekä on vetänyt juniorivalmennusta myös Tawast Golfissa.

Katso hinnasto


Lepaa on leppoisa ympäristö aloittaa golf!

Sen 9-reikäinen luonnonkaunis kenttä tilavine harjoitusalueineen ja Viinitiloineen on leppoisa ja kiireetön oppimisympäristö. Juuri oikea paikka sinulle, joka haluat aloittaa uuden terveellisen harrastuksen ja kokea golfpelin viehätyksen ilman suorituspaineita.

Myös kenttämme on aloittelijaystävällinen ja turvallinen, väylät eivät kulje vilkkaiden teiden tai kävelyreittien vieressä, ja väylillämme on hyvin tilaa hieman vinoon lentävillekin lyönneille.


Kursseja ja yritystilaisuuksia!

Lepaalla järjestetään Noran vetämiä Alkeiskursseja ja Jatkokursseja heti toukokuun alusta lähtien. Jatkokurssit ovat osin seuramme Lepaa Golf ry:n subventoimia, niistä tulee seuran jäsenille erillinen tiedote ja ilmoittautumisohjeet.

Emme tietenkään halua unohtaa yrityksiä ja yhteisöjä. Olette tervetulleita tutustumaan golfharrastukseen ja lyömään palloja Lepaan harjoitusalueelle golfopettajan asiantuntevassa ohjauksessa. Hinnoitteluperuste ryhmille järjestettäville golfdemoille löytyy kohdasta Opetushinnastot.

Golfdemo -lajiesittely on monelle ensitreffit golfin kanssa. Nuo treffit johtavat yllättävän monella kestävään suhteeseen, uuteen harrastukseen, joka tuottaa iloa ja synnyttää uusia kontakteja.

 

Yhteistyökumppanit