Kilpailut

NexGolf ohjeita

Ohjeita Nexgolfin käyttöön

Kilpailutulosten, lähtöaikojen, reikäpelikaavion ja kuukausikisarankingin löytämiseen, on seuraavassa ohjeita helpottamaan tilannetta:

1. Siirry alla olevan linkin kautta NexGolf ajanvaraukseen ja kirjaudu jäsenen pääsivulle omalla jäsennumerolla ja salasanalla

2. Valitse ylälaidasta "Kilpailut"; klikkaa se auki

3. Näet avonaisena kaikki kilpailukalenterin tulevat kilpailut kuukausittain. Valitse minkä tahansa kilpailu klikkaamalla kilpailun lihavoitua otsikkoa. Näet ilmoittautuneet osallistujat sekä kilpailun tiedot. Kun lähdöt on arvottu tai tulokset ovat julkaistu, löydät ne myös tältä sivulta. Reikäpelikaavio löytyy Reikäpelikilpailun sivulta ja muokkautuu kilpailun edetessä.

4. Painamalla "Ilmoittaudu"-painiketta, pääset ilmoittautumaan kilpailuun.

5. Voit selata pelattuja kilpailuita ja tapahtumia, joita Lepaa Golfissa on pelattu NexGolf-järjestelmän aikana, valitsemalla haluamasi vuoden kalenterin ylälaidasta.

6. Kuukausikilpailun (linkki)  rankingtaulu.

 

Kirjaudu NexGolfiin

 

Yhteistyökumppanit


Joukkuekilpailu kahdella kentällä. Aamupäivällä kierros (9 r.) Lepaalla, yhteislähtö klo 9. Iltapäivällä toinen kierros Hattula Golfilla yhteislähtönä klo 13. Kilpailumuoto 2 hengen tasoituksellinen scramble, tasoituskerroin 25% yhteenlasketusta tasoituksesta. Joukkueesta toisen pelaajan on oltava LeG tai HaG jäsen.

Kilpailu maksu 10 €/kenttä. Pelikierrokset seuran jäsenille (LeG tai HaG) jäsenhintaan. Tulokset julkistetaan illan aikana ja palkinnot noudettavissa Hattulasta seuraavasta päivästä (2.6.2024) alkaen.

Ilmoittautumiset Hattula Golfin kautta: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/60929 

 

 

 

 

'>