Ajankohtaista

  

Uutiset

Ajankohtaista Lepaa Golfissa

Juha Hintsanen ja Toni Salmela, niukkaan voittoon 49 pistettä, toiseksi kiri Harmony Sisters ,Mari Hyvärinen ja Tarja Kokkonen 48 pistettä, ja kolmas SilSaa, Reijo Saarinen ja Tuomas Sillanpää 45 pistettä

Kilpailukutsu Scramble 10.7 klo 10
18 reikäinen HCP PB kaksijäsenisin joukkuein, toisen pelaajan oltava LeG:n jäsen. Joukkueelle laskettu tasoitus on 3/8 (37,5 %) pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta. Kaikki draivaavat. Sitten joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö ensimmäisen jatkolyönnin. Muut asettavat pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä kohtaa ja suorittavat lyöntinsä. Jatkolyönneistä valitaan jälleen paras, sama jatkoprosessi - ja näin mennään aina reikään asti. Kierrosmaksu(pl. pelioikeutetut) ja kilpailumaksu 5€ maksetaan caddiemasterille. Ilmoittautuminen NexGolfiin 8.7.2020 17:00 mennessä tai caddiemasterille 8.7.2020 klo 17.00 mennessä.

Saarisen Reiska kesti paineet parhaiten ja vei lippunsa peräti 11. väylälle. Miesmuistiin kukaan ei ole päässyt niin pitkälle. Saska Saarinen ei aivan yltänyt isänsä suoritukseen mutta lippunsa jätti toiseksi pisimmälle Tasaisesti palkintopallilla viihtyvä Seppo Kaivosoja oli 3..

9-reikäinen tasoituksellinen lyöntipeli, joka pelataan lippukilpailuna. Yksi yhteinen sarja. Kullakin pelaajalla on käytettävissä lyöntimäärä, joka on kentän PAR + pelaajan slope. Jokainen väylä pelataan loppuun saakka. Pisimmälle omalla lyöntimäärällään päässyt ja sinne lippunsa laittanut on voittaja. Mikäli 9 reiän jälkeen on lyöntejä käytettävissä, jatketaan toiselle kierrokselle. Ilmoittautumiset ensisijaiesti NexGolfiin (tai caddiemasterille)1.7.2021 klo 17:00  mennessä. Kisa alkaa klo 19.00.  Kisamaksu 5€ ja greenfee maksetaan caddiemasterille, pl. pelioikeuden omaavat.

Kisan jälkeen klubilla pientä purtavaa ja virvokkeita,jos korona-tilanne sallii.

Sopikaa peliaika vastustajan kanssa, huomioikaa finaalipelipäivä 14,-15.8.2021

Joukkue Lampela, vei voiton( 37),toiseksi kiri Eloranta/Vasko (35 ), kolmanneksi kiilasi Kainuharju/Pitkänen (31).

18 reikäinen HCP PB kaksijäsenisin joukkuein, toisen pelaajan oltava LeG:n jäsen. Kilpailumaksu 5€ per hlö +gf (pl pelikausimaksun maksaneet). Ilmoittautuminen Nexgolfiin jos molemmat Legin jäseniä tai Cm:lle to klo 17 mennessä.

Pelimuoto, jossa pelaajapari lyö samaa palloa vuorotellen. Joukkueelle laskettu tasoitus on 1/2 (50 %) pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta. Jokainen pari päättää etukäteen, kumpi pelaaja lyö aloituslyönnin ensimmäisellä tiillä. Siitä lähtien he lyövät draivit vuorotellen. Aloituslyöntien jälkeen yhteistä palloa lyödään vuorotellen, eivätkä mahdolliset rangaistuslyönnit vaikuta lyöntijärjestykseen. Jos joku pelaajista pelin kiihkeydessä lyö väärällä vuorolla, lyönti mitätöidään, pallo palautetaan alkuperäiselle paikalleen ja rikkeen tehnyt osapuoli saa kaksi rangaistuslyöntiä.

Tasainen WHS-kisa Kaivosojan ja Hyvärisen voittoon. Miesten kolmen kärki Kaivosoja, Makkonen ja Lainesalo kaikki kasasivat 28 pistettä. Myös naisten sarjan voittaja Hyvärinen keräsi 28 pistettä.

9/18 reikäinen PB kilpailu. Uudet pelaajat, joilla ei ole aikaisempaa kilpailukokemusta ja pelaajat, joilla tasoitus on yli 36, pelaavat 9 reikää. Kokeneemmat (tasoitus alle 36) pelaavat 18 reikää. Nyt kaikki aikaisemmin kilpailuja arkailleet mukaan, opastusta ja neuvontaa on luvassa. Ryhmiin tulee mukaan kokeneempi pelaaja ja opastaa tarvittaessa. Kilpailumaksu 5€ + greenfee(jos ei ole pelioikeutta). Startti klo 10.00. Ilmoittautuminen Nexgolfiin 27.5. klo 17.00 mennessä.

Palkinnot jätetään caddiemasterille, josta ne pitää noutaa kahden viikon kuluessa. Tulokset löytyvät NexGolfista.

Lauantaina 22.5 klo 10 alkaen.  18 reikäinen HCP PB, miehille ja naisille omat sarjat. Tervetuloa säätämään tasoitusta kohdalleen uuden kauden alkaessa. Ilmoittaudu Nexgolfiin 20.5.2021 17:00 mennessä.

Narua venytettiin kosteahkolla kentällä lauantaina, Erkkilän Kari voitti kisan 33 lyönnillä, Toiseksi tuli Mäntykosken Markku 34 lyöntiä ja kolmanneksi Hyvärisen Mari 34 lyöntiä.

Lepaa Golf Ry:n kauden 2021 kilpailut käynnistyvät lauantaina 08.05.2021 pelattavalla perinteisellä narukisalla.
Pelitapa 9-reikäinen lyöntipeli. Pienet sakset mukaan.

Kisa alkaa klo. 11.00, Kisa-info jaetaan sähköisesti ja paperilla cm:ltä

Kilpailumaksu 5€ + gf , poislukien pelikausimaksun maksaneet. Ilmoittautuminen Nexgolfiin torstaihin 06.05 klo. 16.00 mennessä.

Tervetuloa.

Kaudella 2021 järjestämme taas seuran jäsenille suosittuja Teemailtoja. Ilmoittautumisohjeet lähetetty sähköpostitse (tarkista myös roskaposti).

Naisten oma ilt  -tunnit vain naisjäsenille, naisten erikoistoiveesta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäkuun Teemaillat järjestetään toukokuun osallistumisaktiivisuuden mukaan, ilmoitetaan toukokuun loppupuolella. Iltoja jatketaan koko kesä, jos osallistujia riittää!

Golfopettajana Lepaalla jatkaa Nora Ahtola, ja Nora on päivittänyt golfopetussivut kaudelle 2021. Pääpaino on tänäkin vuonna yksityis- ja pienryhmäopetuksissa sekä peliopetuksessa. Seuran jäsenille järjestetään tällä kaudella entistä useampi suosittu Teemailta, näistä tulee erillinen seuraposti sähköpostilla jäsensihteeriltä. Mikäli et saa omaa postiasi toukokuun alkuun mennessä, tiedustele teemailloista jäsensihteeriltä.

Tervetuloa tunneille ja kursseille!
Golfterveisin,
Nora :)

Ilmoittautumisohje on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Lepaa Golf ry:n vuosikokouksen päättämä jäsenmaksu vuodelle 2021 on aikuisilta 69 € ja junioreilta 34,50 € (alle 18 v.).

  • Käytä viitenumeroa maksaessasi.
  • Jäsenmaksu maksetaan tilille: FI45 5680 0020 1998 12
  • Viitenumero aikuiset: 2011
  • Viitenumero juniorit: 2024
  • Eräpäivä 31.3.2021

TÄRKEÄÄ: Jos jäsenen nimi on eri kuin maksaja tai jos maksat esim. yrityksen tililtä, ilmoita jäsensihteerille sähköpostilla jasensihteeri@lepaagolf.fi maksajan ja jäsenen nimet, jolloin maksu osataan kohdistaa oikealle jäsenelle.

Suomen Golfliitto palkitsee 13. maaliskuuta pidettävässä virtuaalisessa Golfgaalassa kaikkiaan parikymmentä ansioitunutta ja menestyksekästä toimijaa lajin parista menneeltä vuodelta. Gaala alkaa Hall of Fame -nimityksillä ja päättyy Vuoden golfseuran julistamiseen. Finalisteiksi ovat edenneet Golf Pirkkala, Harjattula Golf & Country Club,  Kokkola Golf, Kymen Golf, Pickala Golf Club ja Santa Claus Golf.

Lue lisää ehdokkaista Golf.fi-sivuilta.

Gaala alkaa lauantaina 13.3. klo 12, ja sitä pääsee seuraamaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lepaa Golf ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 14.3. klo 16.00 alkaen Lepaan viinitilalla, Viinitilantie 12.

Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi, pyydämme jäseniä ilmoittamaan sitovasti osallistumisensa vuosikokoukseen sähköpostitse lepaagolf@lepaagolf.fi 10.3.2021 mennessä, jotta voimme määrittää mahdollisen etäkokouksen foorumin seuran resurssien puitteissa. Osallistumislinkki mahdolliseen etäkokoukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat
Tervetuloa

Hallitus

Lepaa golf ry:n toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön ja saadaksemme tapahtumia myös kaudelle 2021, tarvitsemme nyt kipeästi tekijöitä toimikuntiin ja hallitukseen.

Toimikunnat vastaavat mm. kilpailujen, pelimatkojen ja seuratapahtumien toteuttamisesta. Jäsenistö on ansiokkaasti osoittanut kykynsä mm. kilpailujen järjestämisessä kaveriporukoitten kesken - nyt olisi loistava tilaisuus kääntää nämä voimavarat seuratoiminnan hyväksi.  

Seuran hallitus hyväksyy vuosittain toimikuntien esittämät kokoonpanot, toimintasuunnitelmat ja -kertomukset, sekä ohjaa osan seuran varoista tukemaan näiden toimintaa seuran taloudellisen tilanteen niin salliessa. Nykyiset toimijat antavat apua ja opastusta uusille tekijöille, joten rohkeasti mukaan vaan. Voit Ilmoittaa halukkuutesi em. toimiin sähköpostitse lepaagolf@lepaagolf.fi

Terveisin Leg hallitus

Kausi 2020 oli ennen näkemättömän vilkas käytännössä kaikilla Suomen kentillä. Oma osuutensa ennätystulokseen oli epäilemättä Covid 19 epidemialla. Kun keväällä rajoitettiin koko valtakunnassa kaikkea urheilu- sekä harrastustoimintaa voimakkaasti sulkemalla mm. ulkoliikuntapaikat, golfkentillä saatiin kuitenkin järjestää pelitoimintaa tietyin rajoituksin. Tästä hyötyivät käytännössä kaikki kentät ja Golfliiton laskujen mukaan Suomessa pelattiin historialliset yli 4 miljoona pelikierrosta kaudella 2020. Tästä menestyksestä kuuluu kiitos kaikille pelaajille jotka yhteisvastuullisesti noudattivat rajoitustoimia kiitettävästi.

Lepaalla kierrosmäärä ylitti edellisen ennätyksen reilusti. Kokonaiskierrosmäärä ylitti niukasti 12 000 kierroksen rajan, edellinen ennätys (10 250) oli kaudelta 2013.

Kaikkiaan 214 LeG:in jäsentä pelasi kotikentällään vähintään kerran. Vieraspelaajia Lepaalla kävi 103:sta eri seurasta ja he pelasivat yhteensä reilut 6900 kierrosta.

Merkittäviä muutoksia kaudella 2020 oli siirtyminen uuteen tasoitusjärjestelmään ja Lepaan kentän course rating muutokset josta näkyvimpänä muutoksena on reiän 5 ihannelyöntituloksen muuttuminen par 5:ksi. Uuden tasoitusjärjestelmän myötä odotetaan aiempaa enemmän oma-aloitteellisuutta pelaajilta tasoituksen ylläpidossa. Näin ensimmäisen WHS -kauden jälkeen on todettava ettei suuria ongelmia tämän suhteen esiintynyt. Hieman ylimääräistä askaretta tuli mm. kuukausikisa korttien kirjaamisessa. Ohjeistusta ja neuvontaa tullaan jatkamaan ja kehittämään tulevalla kaudella.

Muutos kentän PAR luvussa näyttäisi hieman nostaneen tulostasoa kilpailuissa. Jos vertaillaan kuukausikilpailujen pistemääriä niin koko kauden taulukossa TOP 10 pelaajilla on yli 20 pisteen kierroksia yhteensä 12 kpl. Aikaisempina vuosina (2016-2019) vastaavia tuloksia TOP 10 pelaajilla on ollut 2- 6 kpl.
Tulevaan kauteen valmistautuminen on jo hallitustyössä alkanut ja vuosikokouksen valmistellut ovat käynnissä. Voidaanko kokoontua maaliskuun loppuun mennessä riippuu luonnollisesti Covid tilanteesta. Mikäli kokoontumisrajoitukset jatkuvat jää vaihtoehdoiksi järjestää etäkokous tai vaan tylysti siirtää vuosikokousta myöhemmäksi. Tämä lienee ongelma kaikissa yhteisöissä sääntömääräisten kokousten järjestämisessä.

Yhteistyökumppanit