Pelaaminen

Kenttäesittely

LeG 9-reikäinen kenttä antaa haastetta niin aloittelijalle, kuin jo prollekin. 

Golfkentän väylät polveilevat kauniin kartanomiljöön rantamaisemassa ja tilaa on peleille ja leppoisalle hetkelle ystävien kesken.

Väylä 1

Ykkösen näkymä tiiltä hämää, out of bounds oikealla on lähempänä kuin luulet. Avaus väylälle ja lähestymiset yli esteiden greenille.

 

Väylä 2

Vaikeahko par 4 - dogleg oikealle, out of bounds jälleen oikealle ja kulmassa lammikko. Pelaa keskelle ja säästä sankarilyöntisi tuleville väylille.

 

Väylä 3

Pitkähkö par 5 - Suunnittele pelisi jo tiillä. Pelaa järkevästi ja keskity lyöntisi suuntaamiseen. Nauti Lepaan rauhasta.

 

Väylä 4

Lepaan haastava par 3 - lammikko poikittain olevan greenin edessä, tilaa vähän harhalaukauksille. Avauslyönnillä greenille pääsee vain nappisuorituksella.

 

Väylä 5

Vasemmalla tilaa. Pidä pallo kuivana, oikealla oja.

 

Väylä 6

Nätti par 3 - avaus rennosti yli veden ja loppu hoituu hyvin, keskity lähipeliin.

 

Väylä 7

Lyhyehkö par 4 - älä anna matkan silti hämätä, väylän loppupää tiukka, pikku dogleg vasemmalle, kaksitasogreeni saattaa yllättää.

 

Väylä 8

Lyhyt par4 - pidä draiveri bagissä jos se on oikutellut. Vettä oikealla ja tilaa vähän muutenkin, pää kylmänä, pelaa väylän kautta.

 

Väylä 9

Mukavan mittainen Lepaan päätös par 4. Tilaa sankarilyönteihin, suuntaa lyöntisi silti huolella ja pidä pintasi loppuun asti. Viinitila näkyy jo!

 

Yhteistyökumppanit


 SHAPE  * MERGEFORMAT

 

 

 

 

'>