Pelaaminen

Varaa aika

Peliajan varaus Lepaa Golfiin

Jäsenet sekä kausipelioikeuden haltijat voivat varata peliajan Lepaa Golfin Nexgolfin kautta.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnus on oma jäsennumerosi ilman mitään etuliitteitä.

Ensimmäisellä kirjautumisella käytössä on kuusi merkkiä pitkä oletussalasana joka muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestä sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta.

Esim. Matti Meikäläinen on syntynyt 12.11.1964, jolloin Matin oletussalasana on 'MaMe12'. Huom! kirjainten koko on merkitsevä eli MaMe12 ei ole sama kuin mame12.

Olethan yhteydessä toimistoon mikäli et tiedä jäsennumeroasi tai sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa.

Kirjaudu NexGolfiin


Vieraspelaajat voivat varata peliajan Nexgolfin Teetime -palvelun kautta tai

 03 646 5277
 lepaa.caddiemaster@hamk.fi

Siirry TeeTimeen

 

Yhteistyökumppanit


Joukkuekilpailu kahdella kentällä. Aamupäivällä kierros (9 r.) Lepaalla, yhteislähtö klo 9. Iltapäivällä toinen kierros Hattula Golfilla yhteislähtönä klo 13. Kilpailumuoto 2 hengen tasoituksellinen scramble, tasoituskerroin 25% yhteenlasketusta tasoituksesta. Joukkueesta toisen pelaajan on oltava LeG tai HaG jäsen.

Kilpailu maksu 10 €/kenttä. Pelikierrokset seuran jäsenille (LeG tai HaG) jäsenhintaan. Tulokset julkistetaan illan aikana ja palkinnot noudettavissa Hattulasta seuraavasta päivästä (2.6.2024) alkaen.

Ilmoittautumiset Hattula Golfin kautta: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/60929 

 

 

 

 

'>