Ajankohtaista

  

Uutiset

Ajankohtaista Lepaa Golfissa

Lepaa Golf Ry:n kauden 2021 viimeinen kilpailu (kinkkukisa) käydään lauantaina 18.9 klo. 10.00 alkaen.
Kisa on 18-reikäinen tasoituksellinen pistebogey, yksi yhteinen sarja.
Kisamaksuna 5 euroa +greenfee(paitsi pelikausimaksun suorittaneet).
Kaikki rohkeasti kilpailuun mukaan. Palkintona lahjakortteja.
Ilmoittautuminen Nexgolfiin to klo 17 mennessä

Kilpailukutsu: Greensome 11.9
Joukkuekilpailu 2 hengen joukkueille, toisen pelaajan oltava Legin jäsen, 18 reikää. Greensome (valintadraivi) on nelinpelin muunnelma. Molemmat joukkueen pelaajat lyövät avauslyöntipaikalta. Joukkue valitsee toisen avauslyöntipaikalta pelatuista palloista pelipallokseen. Kilpailumaksu 5€.  Ilmoittautuminen Nexgolfiin 9.9.2021 17:00 mennessä tai Cm:lle 9.9.2021 17:00 mennessä

Lepaa Golf ryn pelimatka jäsenille Messilään Lahteen 25.9. Lähtöajat(tee
time)  klo 10 alkaen.
Omavastuu 30€ sisältää green feen ja ruuan. Kuljetukset omilla autoilla.
Lisätietoja spostissa.

Kilpailu on 18-reiän tasoituksellinen lyöntipelikilpailu. Yksi sarja, jossa pelaavat kaikki pelaajat. Jokainen reikä pelataan loppuun ja jokainen lyönti lasketaan. Ilmoittaudu Nexgolfiin to 26.8 klo 17 mennessä
HUOM! Yhteislähtö klo 9.30. Kilpailumaksu 5€ + greenfee pl. pelikausimaksun maksaneet.

Scramble 21.8 . 18 reikäinen HCP PB kaksijäsenisin joukkuein, toisen pelaajan oltava LeG:n jäsen. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai Caddiemasterille(jos vieraspelaaja) t19.8 klo 17 mennessä. Kilpailumaksu 5€ /hlö + gf pl pelikausimaksun maksaneet.

Tasaisen väännön jälkeen reikäpelin mestariksi golffasi Janne Eloranta, Kari Erkkilä toisena ja kolmantena Seppo Kaivosoja. Palkinnot jaetaan päättäjäisissä (jos voidaan pitää).

19 kisailijaa oli saapunut kamppailemaan seuran tärkeimpään mittelöön. Kentänhoito oli laittanut kaikki peliin ja huippukuntoisella kentällä oli nautinnollinen pelata. Greenien nopeus yllätti monet.
Lauantaina ratkottiin sarjamestaruudet pistepogeyssä ja tasoituksellisissa lyöntipeleissä tuulen riepotellessa pelaajia. Sunnuntaina epävakaassa säässä jatkettiin kamppailua seuran mestaruuksista.
Lauantain kärkitulokset pistebogeyssä: Seppo Kaivosoja 38p, Jarmo Jokinen 36p ja Janne Eloranta 34p. HCP lyöntipelissä kolmen kärki: 1.Jokinen 72 2.Tuomas Sillanpää 75 ja Eloranta 75.
Naisten pistebogey meni Ulla Kauhaselle 31p. Ullalle myös HCP lyöntipeli 78.
Sunnuntai huipentui 7 sankarin jatkaessa toiselle kierrokselle.
Miesten mestaruus Esa Heikkilälle hienolla tuoksella 84+72, Esan sunnuntain takaysi oli jäätävän kova, 33 lyöntiä (lienee kenttäennätys). Toiseksi Tuomas Sillanpää 85+86 ja Kari Erkkilä kolmanneksi tuloksella 92+84= lyöntiä.

Kutsu jäsenille Lepaa Golf ry:n mestaruuskilpailuihin
Lepaa Golf Ry mestaruuskilpailut 2021 pelataan tulevana viikonloppuna 7.8 - 8.8. 2021.
Kilpailuissa tulokset lasketaan kolmesta eri pelimuodosta: Lauantaina HCP PB 18 reikää, lauantaina HCP lyöntipeli 18 reikää, sekä lauantaina ja sunnuntaina tasoitukseton lyöntipeli (Scratch) 18 + 18 reikää.
Lisäksi lauantaina pelataan erikoiskilpailuna pisin drive- ja lähimmäs lippua- kilpailut.
Pelaaja voi osallistua jokaiseen kolmeen pelimuotoon. Vain lauantaina pelaavat osallistuvat HCP PB 18 ja HCP 18-reikää lyöntipeliin. Sarjat ovat omat naisille, miehille ja junioreille (alle 18v.).
Sarjamuoto on SCR, josta tulokset lasketaan eri sarjoihin ja pelimuotoihin.
Kisat alkavat lauantaina 7.8 klo. 10.00.
Scratchiä pelaavat jatkavat sunnuntaina klo 10.00 toisen kierroksen. Merkitse lauantain tuloskorttiin jatkatko sunnuntaina.
Osallistumismaksu on 5 euroa/pelaaja+ greenfee (paitsi pelikausimaksun maksaneet).
Osallistumismaksu maksetaan  tuloskorttia vastaan caddiemasterille (pakollinen) ilmoittautumisen yhteydessä .
Ilmoittautuminen NexGolfiin ja caddiemasterille  päättyy torstaina 5.8 klo. 17.00.
Kilpailuiden palkinnot jaetaan päättäjäisten yhteydessä.
Tervetuloa ratkomaan seuran mestaruuksia.

Kolmen mailan kisan kolmen kärki: 1. Juha Lampela 22 pts 2. Kari Erkkilä 22 pts. 3. Ulla Kauhanen 20 pts.

Vain kolme mailaa sallittu. Kilpailumaksu 5€ + greengee (poislukien pelikausimaksun maksaneet). Ilmoittautuminen nexgolfiin to klo 17 mennessä.

Juha Hintsanen ja Toni Salmela, niukkaan voittoon 49 pistettä, toiseksi kiri Harmony Sisters ,Mari Hyvärinen ja Tarja Kokkonen 48 pistettä, ja kolmas SilSaa, Reijo Saarinen ja Tuomas Sillanpää 45 pistettä

Kilpailukutsu Scramble 10.7 klo 10
18 reikäinen HCP PB kaksijäsenisin joukkuein, toisen pelaajan oltava LeG:n jäsen. Joukkueelle laskettu tasoitus on 3/8 (37,5 %) pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta. Kaikki draivaavat. Sitten joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö ensimmäisen jatkolyönnin. Muut asettavat pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä kohtaa ja suorittavat lyöntinsä. Jatkolyönneistä valitaan jälleen paras, sama jatkoprosessi - ja näin mennään aina reikään asti. Kierrosmaksu(pl. pelioikeutetut) ja kilpailumaksu 5€ maksetaan caddiemasterille. Ilmoittautuminen NexGolfiin 8.7.2020 17:00 mennessä tai caddiemasterille 8.7.2020 klo 17.00 mennessä.

Saarisen Reiska kesti paineet parhaiten ja vei lippunsa peräti 11. väylälle. Miesmuistiin kukaan ei ole päässyt niin pitkälle. Saska Saarinen ei aivan yltänyt isänsä suoritukseen mutta lippunsa jätti toiseksi pisimmälle Tasaisesti palkintopallilla viihtyvä Seppo Kaivosoja oli 3..

9-reikäinen tasoituksellinen lyöntipeli, joka pelataan lippukilpailuna. Yksi yhteinen sarja. Kullakin pelaajalla on käytettävissä lyöntimäärä, joka on kentän PAR + pelaajan slope. Jokainen väylä pelataan loppuun saakka. Pisimmälle omalla lyöntimäärällään päässyt ja sinne lippunsa laittanut on voittaja. Mikäli 9 reiän jälkeen on lyöntejä käytettävissä, jatketaan toiselle kierrokselle. Ilmoittautumiset ensisijaiesti NexGolfiin (tai caddiemasterille)1.7.2021 klo 17:00  mennessä. Kisa alkaa klo 19.00.  Kisamaksu 5€ ja greenfee maksetaan caddiemasterille, pl. pelioikeuden omaavat.

Kisan jälkeen klubilla pientä purtavaa ja virvokkeita,jos korona-tilanne sallii.

Sopikaa peliaika vastustajan kanssa, huomioikaa finaalipelipäivä 14,-15.8.2021

Joukkue Lampela, vei voiton( 37),toiseksi kiri Eloranta/Vasko (35 ), kolmanneksi kiilasi Kainuharju/Pitkänen (31).

18 reikäinen HCP PB kaksijäsenisin joukkuein, toisen pelaajan oltava LeG:n jäsen. Kilpailumaksu 5€ per hlö +gf (pl pelikausimaksun maksaneet). Ilmoittautuminen Nexgolfiin jos molemmat Legin jäseniä tai Cm:lle to klo 17 mennessä.

Pelimuoto, jossa pelaajapari lyö samaa palloa vuorotellen. Joukkueelle laskettu tasoitus on 1/2 (50 %) pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta. Jokainen pari päättää etukäteen, kumpi pelaaja lyö aloituslyönnin ensimmäisellä tiillä. Siitä lähtien he lyövät draivit vuorotellen. Aloituslyöntien jälkeen yhteistä palloa lyödään vuorotellen, eivätkä mahdolliset rangaistuslyönnit vaikuta lyöntijärjestykseen. Jos joku pelaajista pelin kiihkeydessä lyö väärällä vuorolla, lyönti mitätöidään, pallo palautetaan alkuperäiselle paikalleen ja rikkeen tehnyt osapuoli saa kaksi rangaistuslyöntiä.

Tasainen WHS-kisa Kaivosojan ja Hyvärisen voittoon. Miesten kolmen kärki Kaivosoja, Makkonen ja Lainesalo kaikki kasasivat 28 pistettä. Myös naisten sarjan voittaja Hyvärinen keräsi 28 pistettä.

9/18 reikäinen PB kilpailu. Uudet pelaajat, joilla ei ole aikaisempaa kilpailukokemusta ja pelaajat, joilla tasoitus on yli 36, pelaavat 9 reikää. Kokeneemmat (tasoitus alle 36) pelaavat 18 reikää. Nyt kaikki aikaisemmin kilpailuja arkailleet mukaan, opastusta ja neuvontaa on luvassa. Ryhmiin tulee mukaan kokeneempi pelaaja ja opastaa tarvittaessa. Kilpailumaksu 5€ + greenfee(jos ei ole pelioikeutta). Startti klo 10.00. Ilmoittautuminen Nexgolfiin 27.5. klo 17.00 mennessä.

Palkinnot jätetään caddiemasterille, josta ne pitää noutaa kahden viikon kuluessa. Tulokset löytyvät NexGolfista.

Yhteistyökumppanit